Lessen & proefgerichte clinics

Lessen

In de omgeving Apeldoorn kom ik aan huis voor het geven van prive les. Ik heb met diverse paarden Z gereden en met de hengst Orbaldo II subtop. Het grootste deel van de paarden heb ikzelf zadelmak gemaakt en verder opgeleid. Hierdoor heb ik ervaring met jonge paarden maar ook met het doorlopen van de verschillende niveaus en de diverse problemen die je tegen kan komen. Je bent welkom met alle soorten en maten paarden of pony’s. Ook niet wedstrijdruiters zijn van harte welkom. Ik ben in het bezit van mijn ORUN instructie bevoegdheid en ik ben zzlicht jurylid waardoor ik in de lessen niet alleen aan de slag ga met het correct door het lijf gaande paard maar ook proefgericht werk met de ruiters die wedstrijdambities hebben. Het volgen van wedstrijdbegeleiding is ook mogelijk voor mijn lesklanten.

Proefgerichte clinic.

Loop je tegen problemen aan op wedstrijd? Wil je weten waar een jury nu precies op let? Of gewoon eens een proef van een klasse hoger oefenen voordat je in een nieuwe klasse gaat starten? Dat kan! In overleg is het mogelijk om een clinic te organiseren bij jou op stal of rijvereniging.

Jullie rijden een proef naar keuze, en je zorgt zelf voor iemand die je proef kan filmen. Deze spreek ik direct in zodat je het thuis rustig zelf kunt bekijken. Na je proef gaan we samen aan de slag om de puntjes nog meer op de I te krijgen. Dit is al mogelijk vanaf 4 personen.

Geef een reactie